Ποιοι Είμαστε

image

Σχετικά με το BODYALIVE

Κέντρο ευεξίας & εναλλακτικών θεραπειών

Μια εναλλακτική θεραπεία, μια συνεδρία μάλαξης, μια συνεδρία ρεφλεξολογίας και ένα μάθημα YOGA, μπορεί να αντιμετωπίσει την όποια μυοσκελετική πάθηση που σας ταλαιπωρεί (Μυικούς πόνους, σπασμούς, τενοντίτιδα, θλάση, διάστρεμμα κ.α.). Επιπλέον,μπορεί να αντιμετωπίσει και τη χαμηλή ψυχολογία του κάθε ανθρώπου.

Σας περιμένουμε στο Κέντρο Ευεξίας & Εναλλακτικών Θεραπειών BODY ALIVE,να αντιμετωπίσουμε ότι μυοσκελετικό πρόβλημα σας απασχολεί και να ανακουφιστείτε από τους πόνους, ώστε να ανεβεί η ψυχολογία σας.

Τέλος, κάνουμε και κατ'οίκον συνεδρίες με μια μικρή επιβάρυνση.

image

Γιατί να μας επιλέξετε

Άψογος επαγγελματισμός, σωστή αντιμετώπιση του πελάτη.
Το θετικό και όμορφο περιβάλλον είναι ένας ακόμη λόγος, καθώς η ευγένεια και η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι ακόμη ένα κίνητρο, ώστε να επιλέξετε το BODY ALIVE.
0

Πελάτες

0

Χρόνια Εμπειρίας

0 %

Αποτελέσματα

image

Γεια σας, είμαι ο Βασίλης Μουρτζιάπης

Εναλλακτικός Θεραπευτής

Ονομάζομαι Μουρτζιάπης Βασίλειος είμαι ένας Εναλλακτικός Θεραπευτής, που αποφοίτησε στο Ι.Ε.Κ. Σιβιτανίδειο στην Ειδικότητα Κινησιοθεραπείας και στη Σχολή Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων(Π.Ο.Ε.Π) στην ειδικότητα Εναλλακτικου Θεραπευτή.

Τέλος, θέλω να προσφέρω την καλύτερη αντιμετώπιση ή εξυπηρέτηση του πελάτη έτσι ώστε να φεύγει ικανοποιημένος και χαλαρωμένος από το επαγγελματικό μου χώρο.

image
Οποιοδήποτε πρόβλημα από αθλητισμό, εργατικό ατύχημα κλπ

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε